marți, 1 februarie 2011

Sa vina primavara!!!


Astept cu asa de multa nerabdare sa vina primavara si sa scapam de iarna asta friguroasa.

Stiu ca e abia 1 februarie, dar parca mi-as dori mai mult ca oricand sa fie 1 martie.

Se anunta o luna februarie nu numai friguroasa, dar si plina de schimbari, in viata mea.

Sper sa reusim sa ne ducem planurile (inca secrete pt restul lumii) la bun sfarsit, iar apoi am sa va spun pe larg despre ce era vorba:)

In orice caz, imi doresc sa vina primavara, sa infloreasca natura si bata soarele mai puternic!

Cica anul asta e unul mai bun conform zodiacului chinezesc, "anul iepurelui" - in zodiacul chinezesc eu sunt iepure :) [sper sa fie chinezii mai priceputi ca noi la citit in stele, ca in zodiacul european nu mai cred de mult timp:))]

P.S. Deja au inceput astia isteria de Valentine's Day si ma calca asa de tare pe nervi:)). Nu inteleg de ce naiba n-au timp sa-si arate iubirea tot anul si trebuie sa o faca intr-o singura zi, cu inimioare roz si bombonele colorate.

Eu i-am spus deja iubitului meu ca anul asta zic 'pas' de Valentine's Day, fara cadouri, fara pregatiri deosebite pentru cina sau altceva.

Ii spun si ii arat in fiecare zi cat de mult il iubesc si il respect si cred ca asta e mult mai important decat sa-i cumpar un ursulet de plus pe 14 februarie:))

Sfatul meu este sa il apreciati zilnic pe omul de langa voi si o sa va simtiti mai fericiti asa decat sa va limitati la asteptarea unei singure zile din an in care sa va aratati dragostea.

Una peste alta, as vrea sa sar de luna februarie din calendar, cu exceptia zilei de 18 cand e ziua surorii mele. Oricum ma multumeste gandul ca luna asta are doar 28 de zile:))

Daca tot nu scapati de ger, va recomand un vin fiert, macar sa va mai incalziti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you!