vineri, 21 iunie 2013

Tunsori moderne poze - 2013Anul acesta, dupa multi ani in care am tot vrut sa fac ceva cu parul meu drept, simplu si anost, am decis in sfarsit sa-mi fac curaj si sa optez pentru o tunsoare moderna si indrazneata.

Am vrut sa fie ceva modern, nou, potrivit pentru vara, dar care sa ma si avantajeze si iata ce a iesit:


Sunt foarte multumita, coafeza mea e super priceputa si m-a tuns exact asa cum am vrut eu. In plus a costat si foarte ieftin, doar 30 de lei cu tot cu aranjat.

Poza de mai sus nu e facuta imediat ce am iesit de la coafor, ci la 2 zile distanta. Cand am iesit din coafor aratam ca o diva :)) Pe bune!!

Uite si o poza de genul before/after ca sa va dati seama despre ce vorbesc :D


Sa vedem ce zic specialistii despre tunsorile din acest an:

Propunerile pentru tunsoare in acest sezon primavara-vara 2013 transmit un aer boem, euforic, super natural, specific de altfel perioadei. Vorbim despre tunsori graduate clasice (adica in trepte) mai ales pe un par lung, lungimea generoasa fiind unul din conceptele preferate ale acestei veri.
Pentru parul lung, dar si pentru cel mediu si chiar scurt, se vor folosi in continuare taieturi drepte, ferme care sa dea aspectului general o influenta clar geometrica, aceasta tehnica ajutand enorm la crearea senzatiei de bogatie a parului, indiferent de lungimea lui.

Tunsoarea bob va reprezenta si in acest sezon o optiune inteleapta, insa aprecierea maxima vine in urma alegerii unui bob crescut, graduat (in trepte). Foarte prezente in propunerile specialistilor pentru aceasta vara sunt lungimile extreme, anume parul lung sau foarte lung despre care am amintit deja. Atentie mare insa, orice lungime care depaseste sau chiar atinge zona lombara reprezinta o exagerare total inestetica si trebuie evitata cu orice pret!

Prezent este si parul foarte scurt (chiar pana la cativa milimetri in zonele parietale si occipitale, adica in parti sau la spate). Conceptul de baza in jurul caruia graviteaza tendintele de sezon in tunsoare ramane naturaletea adica nu vom opta pentru varfuri filate, vom lasa asimetriile pentru sezonul urmator, vom alege bretonul gros, bogat, influentele hippie.

Eu va sfatuiesc sa incercati si voi o tunsoare moderna si indrazneata in acest an. Uneori o schimbare poate sa fie binevenita si sa va schimbe putin si atitudinea si starea de spirit.

Va recomand si culori vesele si cat mai indraznete in aceasta vara! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you!