luni, 21 decembrie 2009

A venit iarna!

De data asta chiar a venit iarna! Iarna care nu mai venise asa de "hotarata" de multa vreme. Partea mai urata nu e ca a venit iarna, chiar m-am bucurat ca ninge...ci e ca s-a blocat totul in superbul nostru Bucuresti. Ore intregi de mers cu RATB-ul, multi nervi si degeraturi. Plus o semi raceala....da, a venit iarna!
Bine acum exceptand partea asta urata a vremii si gerul si mai ales haosul din Bucuresti iarna chiar trebuia sa vina. Adica nu mai venise de mult o iarna cu asa multa zapada, parca acum chiar vin sarbatorile.
Eu abia astept sa mergem la tara si sa ne dam cu sania, sa facem un om de zapada si "ingerasi" in zapada....Ca in reclama...vineee Craciunuuul.
Asa ca Sarbatori fericite la toata lumea si multeeee cadouri de la mosu!!!!

luni, 14 decembrie 2009

Our X-mas tree!



Jingle bells!!!


S-a apropiat si mai mult Craciunul...mai exact...11 zile! De aceea am decis weekendul care tocmai s-a incheiat sa impodobim bradul. Si cum suntem firi practice, nu ne-am chinuit sa caram un brad de la piata ci am apelat la cel de la cutie din balcon:).
Si cum aveam doar brad si decoratiuni nu prea, a trebuit sa mergem la shopping. Mai exact in Cora, pt ca acolo chiar gaseai de toate pt decorat. Nu am stat mult, vreo 3 ore si ceva:). Dar a meritat pt ca am luat chiar tot ce trebuia. Bineinteles ca a mai durat in jur de-o juma de zi sa si decoram bradul nostru. Insa, am intrat in spirit, cu muzica si colinde pe fundal, rezultatul a fost foarte placut!!!
Cine stie daca nu ati facut bradul pana acum si mai aveti nevoie de o idee poate va inspira al nostru de aceea am sa postez si poze cu el:)...in toata splendoarea lui! Desi calitatea pozelor nu e maxima, va asigur ca in realitate e
superb!

miercuri, 9 decembrie 2009

It's the season to be jolly!

Astazi ploua, e foarte frig! O zi tocmai buna de stat in casa, asa ca am sa "chiulesc" la cursul de azi. Simt ca ma incearca si o raceala, deci nimic mai potrivit sa lenevesc in casa la caldura.
Ma simt ca atunci cand eram mica si venea vacanta de iarna. Era cel mai placut sa stai la caldurica, sa bei un ceai cald, sa te uiti la tv....acum ce-i drept nu mai e chiar ca atunci(publici postari pe blog)... dar parca s-a mai pastrat cate ceva din copilarie, macar ceaiul cald!
Totusi uneori ma simt ca un copil, de exemplu abia astept sa impodobim bradul. Desi am impodobit brazi aproape in toti anii, nu am fost prea entuziasmata...adica ii faceam cateva poze si mancam cateva dulciuri. Si gata! Asa treceau si sarbatorile.
Mi-am propus sa nu mai las lucrurile sa treaca asa de repede pe langa mine fara sa raman macar cu ceva din fiecare sarbatoare sau eveniment.
Mi-as dori si sa fiu mai optimista, am devenit cam pesimista in ultima perioada...si nu e chiar bine pt starea de spirit.
Ok acum stiu ce vreau de la Mos Craciun...sa fiu optimista!
It's the season to be jolly!

miercuri, 2 decembrie 2009

Impresii la inceput de iarna

Nici nu stiu de fapt daca o pot numi iarna...pt ca din pacate nu ninge. Chiar imi aminteam ieri ca in urma cu ceva ani, de 1 decembrie era zapada. M-as multumii sa ninga macar de sarbatori...desi...cred ca sunt degeaba sperantele mele.
Nu sunt eu tocmai fanul no 1 al iernii, insa daca tot e frig si trebuie sa ies camuflata cu geaca groasa, fular, manusi, caciula...macar sa ninga...sa simt ca e iarna!
Sunt curioasa cum e iarna la Bucuresti?! Pana acum pe mine nu ma impresioneaza deloc orasul asta mare, nici vara, nici toamna ... poate ca mi-as mai schimba parerea sa-l vad "nins".
Oricum astept cu nerabdare sarbatorile anul asta. Cred ca va fi pentru prima data cand voi spune ca sunt fericita cu adevarat de sarbatori. Abia astept sa impodobim bradutul, ne-am decis sa fie combinatia rosu argintiu....nu numai pt ca iubesc eu rosul la nebunie dar iti da impresia de veselie, de romantism, de caldura...asa cam cum este relatia noastra!
Intre timp, ca azi e abia inceput de decembrie, am sa merg sa caut cadouri pt Sf si mosul Nicolae. Mi-a placut intotdeauna sa pastrez traditia asta cu cadouri, mai ales in decembrie, luna in care imi doresc mai mult ca oricand sa am banuti si sa le iau tuturor cate ceva...parerea mea e ca doar asa simti spiritul! Si desi e criza, eu cred ca niste mici atentii nu vor face altceva decat sa aduca zambete, ceea ce e mai mult decat benefic in situatii de "criza".
Asadar, daca aveti cateva economii, daca simtiti deja spiritul sarbatorilor de iarna si daca vreti sa le oferiti zambete celor dragi, go to shopping!